Werk aan de winkel voor Twente: Conclusies hoef je er niet uit te trekken

Werk aan de winkel voor Twente: "Conclusies hoef je er niet uit te trekken"

30-06-2016 14:24
3

FC Twente heeft de eerste week van de voorbereiding erop zitten. Trainer René Hake vindt het lastig om zijn eerste conclusies te trekken.

Twente won woensdag met 5-0 van de regioselectie Twenterand. "We hebben nu twee wedstrijden tegen ploegen uit de regio gespeeld waarin de tegenstand anders is dan in de wedstrijden die later deze voorbereiding zullen komen", zegt Hake op de website van de Tukkers.

"Daarom is het nog lastig om het gevoel van deze wedstrijden aan te geven", vervolgt de oefenmeester. "Conclusies hoef je er niet uit te trekken, maar je constateert als trainer altijd de nodige zaken. Er is elke voorbereiding genoeg werk aan de winkel."

Over een week ligt er voor Twente tegen Nordsjaelland een eerste test in het verschiet. Daarna volgen onder meer oefenduels met PAOK Saloniki en Southampton. "Het is logisch dat de fijne afstemming nog moet komen, maar daar is het de voorbereiding voor en is er nog genoeg om aan te verbeteren", aldus Hake over de eerste week van Twente in het nieuwe seizoen.