Vilhena kiest voor Feyenoord én z'n moeder: Ik was heel dicht bij een overstap

Vilhena kiest voor Feyenoord én z'n moeder: "Ik was heel dicht bij een overstap"

30-06-2016 15:33
14

Tonny Vilhena is donderdag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. De Feyenoord-middenvelder leek lange tijd te vertrekken, maar besloot zijn contract alsnog te verlengen.

"Sinds het bericht van 20 mei dat ik definitief zou vertrekken, is er voor mij eigenlijk niet veel gebeurd", citeert de NOS Vilhena. "Ik heb thuis nog eens goed met mijn ouders en mijn familieleden overlegd. Ik was heel dicht bij een overstap, maar mijn moeder zou het echt niet fijn vinden als ik weg zou gaan. Ik houd heel veel van mijn moeder en wilde graag nog even blijven. De privésituatie trok me over de streep."

Komend seizoen wordt voor Vilhena in ieder geval bijzonder omdat hij met rugnummer 10 mag spelen. "Ik vind het een erg mooi gebaar van Feyenoord dat ze me dit shirt gunnen. Sowieso ben ik blij met de steun die de club me heeft gegeven. Ik ben trots op hoe de mensen van de club over me spraken. Ik ben met open armen ontvangen en heb vorig jaar eigenlijk geen moment het gevoel gehad dat het erop zat bij Feyenoord. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen."