'Onderbetaalde' NAC-speler laat training schieten: 'Ik zoek compensatie'

'Onderbetaalde' NAC-speler laat training schieten: 'Ik zoek compensatie'

30-06-2016 16:07
11

Het komt waarschijnlijk niet meer goed tussen Vlatko Lazic en NAC Breda. De verdediger annex middenvelder ontbrak donderdagochtend op de training van de Jupiler League-club. Lazic is ontevreden over - onder meer - zijn contract. 

Hij vindt bijvoorbeeld dat hij te weinig verdient in Breda. "Pas bij promotie zou ik een salarisverhoging krijgen. Vorig seizoen heb ik ingeleverd. Ik zoek op een ander vlak wat compensatie. Iets waaruit blijkt dat de club me meer waardeert", citeert BN/De Stem hem. 

Lazic (27) wil snel met NAC om de tafel om te praten over zijn toekomst. "Het is absoluut niet zo dat ik het niet meer kan opbrengen om bij NAC te trainen. Deze rustpauze komt meer vanuit NAC. Als het aan mij had gelegen, had ik ook vandaag op het trainingsveld gestaan. Dit is een prachtige club, maar je moet wel kunnen werken met de mensen die er zitten."

"Daarom moet ik nu even goed nadenken over mijn toekomst. Voor het weekeinde hoop ik eruit te zijn." Trainer Marinus Dijkhuizen lijkt het ondertussen allemaal weinig te interesseren. "Als je niet voor NAC wilt spelen, dan niet."