Biseswar tekent voor drie jaar en gaat Grieks Champions League-avontuur aan

Biseswar tekent voor drie jaar en gaat Grieks Champions League-avontuur aan

30-06-2016 19:10
3

Diego Biseswar vervolgt zijn carrière bij het Griekse PAOK Saloniki. Die club maakt donderdag bekend dat de voormalig aanvaller van Feyenoord voor drie jaar heeft getekend. 

De 28-jarige Biseswar komt transfervrij over van Kayserispor. Het was al even bekend dat de dribbelaar zijn aflopende contract bij de Turkse middenmoter niet ging verlengen. Tal van clubs werden de afgelopen maanden gelinkt aan Biseswar. Ook zijn oude club Feyenoord zou interesse hebben gehad in de buitenspeler. Een terugkeer naar de Eredivisie lijkt echter niet aan de orde te zijn geweest voor Biseswar. 

In 2012 maakte de voormalig huurling van De Graafschap en Heracles Almelo de overstap van Feyenoord naar Kayserispor. Namens die club kwam hij in vier seizoenen tijd tot 85 competitieduels. Hij scoorde in totaal dertien keer. PAOK eindigde afgelopen jaargang op de vierde plaats in de Griekse competitie. De daaropvolgende play-offs werden gewonnen, waardoor PAOK komende maand mag aantreden in de derde voorronde van de Champions League.