Felle sneer uit Engeland: Misschien moeten die Nederlanders eens stil zijn

Felle sneer uit Engeland: "Misschien moeten die Nederlanders eens stil zijn"

01-07-2016 00:02
52

Raymond Verheijen heeft kwaad bloed gezet in Engeland. De inspanningsfysioloog haalde op Twitter en in een radioshow nog maar eens uit, dit keer naar Ray Wilkins. De Engelse oud-voetballer reageert fel.

Verheijen kraakte donderdag het Engelse voetbal, dat deze week een nieuw beuk kreeg na de dramatische uitschakeling tegen IJsland op het EK. "Ik was niet verrast", zei Verheijen bij talkSPORT. "Hoe kunnen spelers in hemelsnaam fit worden als je ze geen rust geeft?!"

Wedden

Meer odds

Wilkins, oud-international van Engeland en op dit moment werkzaam bij Aston Villa, belde meteen in en reageerde als door een wesp gestoken. "Ik vroeg me af hoe de Nederlanders het doen op het EK", sneerde hij. "Raymond is een fitnesscoach. Ga dan niet praten over de tactische kant van voetbal."

Wilkins is nog niet klaar: "Als Guus Hiddink, René Meulensteen of Johan Cruijff, God bless him, kritiek hadden gehad, had ik geluisterd. Verheijen moet zijn mond houden. Misschien moeten die Nederlanders eens stil zijn, zeker op dit moment. Zie jullie maar eens te plaatsen voor het volgende WK."