Janssen: 'Ik ben niet iemand die snel oorlog maakt, maar hoe ik dan reageer...'

Janssen: 'Ik ben niet iemand die snel oorlog maakt, maar hoe ik dan reageer...'

01-07-2016 07:17
84

Vincent Janssen wil liever vandaag dan morgen AZ verruilen voor Tottenham Hotspur. De spits gooide donderdag de knuppel in het hoenderhok en uitte zijn frustraties, die vooral gaan over zijn prijskaartje.

Tottenham bood zeventien miljoen euro voor Janssen, maar de Alkmaarders willen vooralsnog niet om tafel. "AZ weigert zelfs de prijs te noemen, waarvoor ik weg mag. Dat vind ik frustrerend, want het gaat ook om mij", zegt Janssen vrijdag in De Telegraaf. "Ik heb Max (Huiberts, technisch directeur, red.) vele keren gevraagd waarom hij niet het gewenste transferbedrag noemt. Die reden leek hij zelf ook niet te weten. Hij zei alleen dat hij me meer waard vindt dan tot nu toe is geboden."

Wedden

Meer odds

Janssen noemt het 'belachelijk' dat AZ niet in gaat op het bod. Wel houdt de international vertrouwen in een goede afloop. "Ik reken erop dat AZ in elk geval met Spurs in gesprek gaat. Mocht AZ dat ondanks de geboden bedragen niet doen en de Spurs afhaken, dan is dat een dreun voor me. Ik ben niet iemand die snel oorlog maakt, maar hoe ik dan reageer, weet ik niet. Daarom ga ik er van uit dat AZ snel inziet dat een transfer voor iedereen het beste is."