Update: Spaanse media melden akkoord: PSG maakt 26 miljoen euro over

Update: Spaanse media melden akkoord: PSG maakt 26 miljoen euro over

02-07-2016 13:52
9

Paris Saint-Germain versterkte zich eerder op de vrijdag met Hatem Ben Arfa, maar gaat binnenkort ook een tweede middenvelder aan de selectie toevoegen. Grzegorz Krychowiak bevestigt tegen RMC Sport dat hij in gesprek is met de Franse club.

De speler van Sevilla werd donderdagavond in de kwartfinale van het EK met Polen uitgeschakeld door Portugal en sprak na afloop over zijn toekomst. "Het klopt dat de onderhandelingen aan de gang zijn", zei Krychowiak. "Er is geen overeenkomst met PSG op dit moment, maar nu het EK erop zit zullen we binnenkort meer over mijn toekomst weten."

Wedden

Meer odds

Het verschil tussen het bod van PSG en de vraagprijs van Sevilla zou nog vijf miljoen euro zijn. De Fransen bieden 25 miljoen euro, Sevilla wil dertig miljoen. Krychowiak kan de tweede versterking van de nieuwe PSG-trainer Unai Emery, die eveneens overkwam van Sevilla, worden. Ben Arfa tekende vrijdag voor twee jaar.

Update 2/7 13.52: Volgens Spaanse media hebben Sevilla en PSG inmiddels een akkoord bereikt over de transfer van Krychowiak. De Poolse controleur gaat 26 miljoen euro kosten. Dat is dus een stuk minder dan het prijskaartje van dik 30 miljoen euro dat de afgelopen weken werd genoemd. Sevilla wil Matias Kranevitter (Atlético Madrid) spoedig presenteren als opvolger van Krychowiak.