Feyenoord verlengt wederom contract: 'Wist dat Dirk en Eljero ook bezig waren'

Feyenoord verlengt wederom contract: 'Wist dat Dirk en Eljero ook bezig waren'

01-07-2016 16:26
10

Kenneth Vermeer heeft zijn contract bij Feyenoord tot en met medio 2020 verlengd. De keeper zette vrijdagmiddag zijn handtekening onder een gloednieuwe verbintenis, die hem nog vier jaar in Rotterdam houdt.

"Ik ben heel blij voor het team, maar ook voor mezelf", aldus Vermeer tegenover Feyenoord TV. De goalie was op de hoogte van enkele teamgenoten, die ook besloten bij te tekenen. "Ik wist dat Dirk Kuyt en Eljero Elia ook bezig waren met hun contract, Tonny Vilhena was een geval apart", zegt hij met een glimlach. Vermeer is daarnaast tevreden is met zijn nieuwe keeperstenue. "Ja ik vind het een fantastisch mooi shirt. Ik hou van die felle kleuren."

Vermeer kwam medio 2014 over van aartsrivaal Ajax, waar hij op een dood spoor was beland. De doelman speelde zich direct in de basis en verdween sindsdien niet meer uit het basiselftal van de Rotterdammers. De 30-jarige Oranje-international is deze zomer de vijfde Feyenoorder die zijn contract verlengt. Zoals eerder genoemd tekenden Dirk Kuyt, Eljero Elia en Tonny Vilhena al bij. Daarnaast verlengde middenvelder Karim El Ahmadi zijn verbintenis.

Officieel tot 2020 onder contract bij #Feyenoord: @kennethvermeer!

Een video die is geplaatst door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op