In het kort: hoofdsponsor voor Heracles, oud-Feyenoorder vertrekt alweer

In het kort: hoofdsponsor voor Heracles, oud-Feyenoorder vertrekt alweer

01-07-2016 22:08
6

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Van Haaren vertrekt bij Sanliurfaspor
Ricky van Haaren is niet langer een speler van Sanliurfaspor. De Turkse club kwam de betalingsverplichtingen tegenover de middenvelder niet na en daardoor is Van Haaren transfervrij. Dat weet FOX Sports te melden. De voormalig speler van onder meer Feyenoord tekende in februari nog een contract voor anderhalf seizoen, maar er komt dus een voortijdig einde aan het avontuur. 

Tyton vertrekt bij gedegradeerd Stuttgart
Przemyslaw Tyton ruilde onlangs VfB Stuttgart in voor het Spaanse Deportivo La Coruna. De Spaanse club begrijpt de keuze van Tyton. "We kennen hem als een zeer ambitieuze en betrouwbare professional", spreekt Jochen Röttgermann, directeur van de afdeling marketing, op de clubsite. "We willen hem dan ook bedanken voor zijn inzet voor VfB, de afgelopen jaren. Natuurlijk wensen hem veel succes in zijn carrière én zijn persoonlijke leven."

Nieuwe hoofsponsor voor Heracles Almelo
Heracles Almelo heeft sinds vrijdag een nieuwe hoofdsponsor. Na dertien jaar nam Ten Cate afscheid van de Almelose club. Beide partijen hopen op een lange relatie, vooral op basis van 'het laagdrempelige'. Het financiële contract is voor beide partijen minder belangrijk. Heracles doet dan ook geen uitspraak over het bedrag in het contract. "Het gaat om een substansieel bedrag voor de begroting", aldus een zegsman tegenover Tubantia