Afwijzing van PSV-doelwit: Het wordt Duitsland, Engeland of Italië

Afwijzing van PSV-doelwit: "Het wordt Duitsland, Engeland of Italië"

01-07-2016 23:18
2

Timo Letschert heeft een goed seizoen achter de rug met FC Utrecht. De Domstedelingen haalden de finale van de play-offs om Europees voetbal én de finale van de KNVB Beker. Tijd dus voor een volgende stap, meent Letschert. 

"Ik wil nog twee à drie stappen maken in mijn carrière", vertelt Letschert in ELF Voetbal Magazine. "Als ik in 2018 nog bij FC Utrecht speel wordt dat een lastig verhaal. Ik ben nu 23, een mooie leeftijd om het hogerop te proberen. En anders misschien volgend seizoen. Maar pas in 2018, dan heb ik het voor mijn gevoel niet goed gedaan. Niet dat ik ongelukkig zou zijn bij FC Utrecht, maar dan heb ik niet kunnen bewerkstelligen wat ik nu voor ogen heb."

Onder andere PSV zou interesse hebben. "Er zijn wel interessante clubs ter sprake gekomen, ja. Het is lastig om namen te noemen, maar ik hoor weleens wat van mijn zaakwaarnemer. Het gaat om clubs uit de grote competities van Europa. Ik ga niet naar Rusland of zo. Engeland en Duitsland hebben mijn voorkeur. Spanje zie ik niet zo snel gebeuren. Het wordt Duitsland, Engeland of Italië. Maar dan wel een club op het hoogste niveau."