'Ik heb bij Utrecht gespeeld, maar niet bij een club waar het zo enorm leeft'

'Ik heb bij Utrecht gespeeld, maar niet bij een club waar het zo enorm leeft'

02-07-2016 10:11
6

Met 25 doelpunten in één seizoen voor Go Ahead Eagles had Leon de Kogel de clubs voor het uitkiezen. Zij hebben allemaal nul op hun rekest gekregen, want de spits is bezig zijn contract te verlengen.

Technisch manager Dennis Bekking moet enkel de formaliteiten de komende dagen afronden, en dan tekent De Kogel definitief bij tot de zomer van 2018. "We zijn vanzelfsprekend tevreden over het feit dat Leon langer bij Go Ahead Eagles blijft", reageert Bekking op de website van Go Ahead Eagles. "Hij heeft zijn waarde voor Go Ahead Eagles reeds bewezen en heeft laten zien over scorend vermogen te beschikken. Zijn doelpuntenproductie van vorig seizoen in de Jupiler League is daarvan de cijfermatige bevestiging."

De Kogel wil met Go Ahead Eagles het Eredivisie-avontuur aangaan. "We hebben een hele goede spelersgroep, waar ik het goed mee kan vinden", zegt de spits. "De onderlinge samenwerking is goed en daarnaast is de begeleiding bij Go Ahead Eagles top geregeld. Daar hecht ik veel waarde aan. Ik zit gewoon goed in Deventer. Ik heb weliswaar eerder in mijn carrière bij FC Utrecht gespeeld, maar nog niet eerder heb ik bij een club gezeten waar het zo enorm leeft als bij Go Ahead Eagles."