Fenerbahçe komt met mededeling, transfer Van der Wiel bijna in kannen en kruiken

Fenerbahçe komt met mededeling, transfer Van der Wiel bijna in kannen en kruiken

02-07-2016 11:37
21

Gregory van der Wiel is bijna speler van Fenerbahçe. Via de officiële kanalen laat de huidige werkgever van Robin van Persie weten in onderhandeling te zijn met de oud-Ajacied. Fenerbahçe verwacht Van der Wiel maandag in Istanbul waarna de overgang afgerond kan worden.

In de Turkse media heeft president Aziz Yildirim al laten weten bezig te zijn met Van der Wiel. De onderhandelingen zijn met het bericht van Fenerbahçe officieel gemaakt. De Turken kunnen de verdediger transfervrij vastleggen, omdat zijn contract bij Paris Saint-Germain niet verlengd werd. Daarmee troeft Fener AS Roma af, want ook de Italianen werden in verband gebracht met Van der Wiel.

Wanneer alles volgens plan verloopt, wordt Van der Wiel ploeggenoot van Van Persie. De vraag is hoe lang dit duurt, want diezelfde Yildirim heeft ook laten weten dat de oud-Feyenoorder mag vertrekken. Daar tegenover staat de naderende komst van Martin Skrtel, waarmee Fenerbahçe ook bezig is. Hij staat momenteel onder contract bij Liverpool.