Update: Van der Wiel arriveert bij nieuwe werkgever: Ik voel veel liefde

Update: Van der Wiel arriveert bij nieuwe werkgever: "Ik voel veel liefde"

03-07-2016 21:42
19

Gregory van der Wiel vervolgt zijn loopbaan definitief bij Fenerbahçe. De Nederlander rondde zondag de laatste formaliteiten af en is definitief speler van de Turkse topclub.

Van der Wiel wordt maandag definitief gepresenteerd door Fenerbahçe, maar werd zondag al groots onthaald door supporters van de Turkse club. Voor hoe lang de oud-Ajacied tekent bij Fenerbahçe wordt mogelijk ook pas maandag bekend. Van der Wiel komt transfervrij over van Paris Saint-Germain, waar zijn contract niet werd verlengd.

Bij Fenerbahçe komt Van der Wiel te spelen met Robin van Persie, die hij goed kent van hun gezamenlijke periode bij het Nederlands elftal. De Turken waren overigens niet de enige geïnteresseerden in de rechtsback. Ook AS Roma en Internazionale hadden naar verluidt serieuze belangstelling voor Van der Wiel, die echter de voorkeur gaf aan een avontuur in de Süper Lig.

Update 21.42: Op de website van zijn nieuwe club heeft Van der Wiel voor het eerst zijn zegje gedaan. "'Ik ben met een goed gevoel naar Istanbul gekomen. Ik voel veel liefde sinds ik met deze club spreek. Ook van de fans. Daar wil ik iedereen voor bedanken", aldus de Nederlandse back.