Brands trekt stekker uit hardnekkig transferverhaal: Nog nooit gebeld

Brands trekt stekker uit hardnekkig transferverhaal: "Nog nooit gebeld"

04-07-2016 09:36
11

PSV heeft momenteel géén belangstelling voor Bruma (Galatasaray) en/of Timo Letschert (FC Utrecht). Technisch manager Marcel Brands laat dat in duidelijke bewoordingen weten aan Voetbal International. 

Maandagochtend werd gemeld dat de landskampioen een bod heeft uitgebracht op Galatasaray-aanvaller Bruma. Letschert zou gezien worden als een geschikte opvolger voor de aan VfL Wolfsburg verkochte Jeffrey Bruma. Die berichten kloppen niet, aldus Brands.

Wedden

Meer odds

"Je kunt het navragen bij FC Utrecht, wij hebben nog nooit gebeld voor die jongen. De berichtgeving is onzin", is hij stellig. Ook Bruma is niet meer in beeld. "Zes weken geleden hebben we geïnformeerd. Vorig jaar zijn we met hem bezig geweest, dat klopt. Toen was huren al niet haalbaar voor ons. Bovendien hebben we op dit moment voldoende opties voorin."

Brands snapt wel waarom diverse spelers uit binnen- en buitenland gelinkt worden aan de Brabantse topclub. "Zaakwaarnemers laten nu eenmaal graag de naam PSV vallen. Dat is goed voor de marktwaarde van een speler. Ik lees de laatste tijd opvallend veel onzin. Laten we zeggen dat het de tijd van het jaar is."