'Twente concurreert met andere Eredivisie-club om 'buitenkansje' Tighadouini'

'Twente concurreert met andere Eredivisie-club om 'buitenkansje' Tighadouini'

05-07-2016 07:44
65

Adnane Tighadouini kan zomaar weer te bewonderen zijn in de Eredivisie. Meerdere clubs hebben naar de aanvaller van Malaga geïnformeerd. Zij willen de 23-jarige Marokkaan op huurbasis overnemen van de Spanjaarden.

Volgens De Telegraaf zien FC Twente en Vitesse in Tighadouini een buitenkansje. Een overgang naar Vitesse zou opmerkelijk zijn, omdat hij zijn jeugdopleiding in Arnhem genoot. Daar kreeg de speler nooit een voet aan de grond en vervolgde hij zijn carrière bij achtereenvolgens FC Volendam, SC Cambuur en NAC Breda, dat hem een jaar geleden verkocht aan Malaga.

In Malaga is Tighadouini geen vaste basisspeler. In het eerste halfjaar van vorig seizoen kwam de aanvaller tot twaalf optredens. Hij was een keer trefezeker. Voor de tweede helft van het seizoen besloten de Spanjaarden hem te verhuren aan het Turkse Kayerispor. Daar kwam het Eredivisie-doelwit in zeven wedstrijden niet tot scoren.

Bij Malaga heeft Tighadouini nog een vierjarig contract. Vrijdag meldt hij zich bij zijn werkgever. Hij hoopt snel te horen wat de plannen van de Spanjaarden met hem zijn.