'Ajax verwelkomt nieuweling waarschijnlijk vrijdag na afronden papiermolen'

'Ajax verwelkomt nieuweling waarschijnlijk vrijdag na afronden papiermolen'

05-07-2016 13:42
2

Ajax hoopt Mateo Cassiera nog deze week naar Mayrhofen te krijgen. De Amsterdamse club bereidt zich daar voor op het nieuwe seizoen, vooralsnog zonder de Colombiaanse aanwinst.

Ajax legde Cassiera een halve maand geleden vast, maar de Colombiaan reisde meteen terug naar zijn vaderland om het papierwerk in orde te maken. De kans is groot dat de nieuweling zich deze week alsnog aansluit bij het trainingskamp van Ajax in Oostenrijk. Het Algemeen Dagblad en Voetbal International melden dat.

Verwacht wordt dat Cassiera, die voor ongeveer vijf miljooen euro werd overgenomen van Deportivo Cali, aanstaande vrijdag voor de eerste keer meetraint met de selectie van trainer Peter Bosz. Zijn korte verblijf zal volgens VI vooral in het teken staan van kennismaking met de staf en spelers.

Davinson Sanchez is ook nog niet in Oostenrijk. De twintigjarige verdediger is met Atlético Nacional nog in de race voor de Copa Libertadores. Met die club speelt hij komende woensdag de halve finale tegen São Paulo uit Brazilië.