'Schaars en Velthuizen staan op lijstje bij middenmoter; salaris vormt probleem'

'Schaars en Velthuizen staan op lijstje bij middenmoter; salaris vormt probleem'

07-07-2016 07:57
22

ADO Den Haag is naarstig op zoek naar versterkingen. Trainer Zeljko Petrovic vindt zijn huidige selectie véél te smal. Volgens Voetbal International zijn de clubloze Stijn Schaars (foto) en Piet Velthuizen in beeld bij de eredivisionist. 

De salariseisen van het duo vormen echter een probleem voor ADO, dat krap bij kas zit. Schaars is transfervrij nadat zijn contract bij PSV niet verlengd werd. Velthuizen nam afscheid van Vitesse. Bij hun clubs verdienden de keeper en de controleur aanzienlijke salarissen. De twee wachten in de zoektocht naar een nieuwe werkgever voorlopig even af. ADO heeft een bescheiden loon in petto voor de twee en zit nu in de wachtkamer.

Wedden

Meer odds

Petrovic beseft dat zijn club op de euro's dient te letten. "ADO moet geen geld uitgeven dat er niet is. Natuurlijk wil je als trainer dat je selectie zo snel mogelijk compleet is, alleen heb ik daar geen invloed op. We hebben nu een stuk of twaalf jongens met Eredivisie-ervaring en heel veel enthousiaste talenten. Samen geven we alles."