'Geïnteresseerde Italianen stellen ultimatum aan Ajax en begeerde Milik'

'Geïnteresseerde Italianen stellen ultimatum aan Ajax en begeerde Milik'

07-07-2016 10:42
8

Het was een dag stil rond Arek Milik, maar in Italië domineert de 21-jarige spits van Ajax donderdag weer de headlines. Napoli zou een duidelijk transferplan hebben uitgestippeld.

Het is geen geheim dat de Italiaanse topclub het meest concreet is voor Milik, die ook schermt met de belangstelling van andere clubs in de Serie A. Volgens La Gazzetta dello Sport heeft Napoli echter geen zin om nog langer te wachten. Ajax en de Poolse spits zouden een ultimatum zijn gesteld: binnen zeven dagen moet er duidelijkheid zijn, anders gaat de deal niet door.

De deadline komt voort uit de grote onvrede onder Napoli-fans, die zich ergeren aan de slome start van de transferzomer. De Italianen versterkten zich tot op heden alleen met Lorenzo Tonelli, die voor tien miljoen overkwam van Empoli.

Naast Milik heeft Napoli ook de hoop gevestigd op Hector Herrera. De Mexicaanse stilist van FC Porto staat naar verluidt open voor een transfer naar Italië, maar zijn club werkt niet mee. Porto verhoogt de vraagprijs constant, waardoor Napoli het noorden kwijt is in de onderhandelingen. De zaakwaarnemer van Herrera komt waarschijnlijk nog deze week naar Napels om erover te praten.