'Wijnaldum heeft zinnen gezet op transfer naar Londen: vraagprijs schrikt af'

'Wijnaldum heeft zinnen gezet op transfer naar Londen: vraagprijs schrikt af'

07-07-2016 15:14
16

Een transfer naar Tottenham Hotspur klinkt Georginio Wijnaldum als muziek in de oren. Een deal tussen Newcastle United en Spurs ligt echter niet voor de hand. De nummer drie van de Premier League is zich kapot geschrokken van de vraagprijs die Wijnaldum's werkgever hanteert. 

Een jaar geleden betaalde Newcastle een kleine twintig miljoen euro aan PSV voor de diensten van de aanvallende middenvelder. Een jaar later is Wijnaldum volgens The Magpies tien miljoen meer waard. Tottenham peinst er echter niet over om daadwerkelijk dertig miljoen euro op tafel te leggen voor de 26-jarige international, weet The Daily Mirror. 

Ook AS Roma en Everton hebben belangstelling voor Wijnaldum. De oud-speler van Feyenoord maakte tijdens zijn debuutseizoen in de Premier League indruk door elf keer te scoren in 38 competitieduels. 

Spurs, dat zich afgelopen jaargang kwalificeerde voor de Champions League en de selectie nu een kwaliteitsimpuls wil geven, lijkt af te haken voor Wijnaldum door diens hoge prijskaartje. Franco Vazquez (Palermo) zou een serieus alternatief zijn.