PSV-transfer van Ajax-doelwit tóch niet uitgesloten: 'Zijn agent houdt dat vol'

PSV-transfer van Ajax-doelwit tóch niet uitgesloten: 'Zijn agent houdt dat vol'

09-07-2016 07:09
14

De kans is heel klein dat PSV deze zomer nog zakendoet met Nicolas Lombaerts. De Eindhovenaren willen, evenals Ajax, de Belgische verdediger graag inlijven. Het Eindhovens Dagblad schetst hoe de situatie nu in elkaar steekt voor PSV.

'Om het een klucht te noemen, zou overdreven zijn. Wel is de kans dat PSV de Belgische verdediger Nicolas Lombaerts van Zenit Sint-Petersburg nog inlijft heel klein en is de gang van zaken merkwaardig', schrijft de krant. Aanvankelijk vroeg Zenit circa acht miljoen, maar PSV's bod kwam bij lange na niet in de buurt van die vraagprijs.

Zenit ontving eind juni een bod van drie miljoen euro van PSV. Er volgde geen reactie vanuit Rusland. Na het vertrek van Henk van Stee, toen nog de technisch manager van Zenit, is er stilte. Inmiddels heeft PSV nog geen andere prijs van Zenit te horen gekregen, maar dat zit volgens het ED wel in het vat. 'De Belg wordt in diverse media gekoppeld aan andere clubs, maar Lombaerts' agent houdt vol dat PSV een optie blijft. Hij geeft aan dat PSV hem nog niet heeft afgebeld.'