Feyenoord troeft andere Nederlandse clubs af: 'Had meer opties voor terugkeer'

Feyenoord troeft andere Nederlandse clubs af: 'Had meer opties voor terugkeer'

09-07-2016 07:33
3

Feyenoord heeft in Brad Jones een nieuwe doelman gevonden. Hij wordt de vervanger van Kenneth Vermeer, die met een akelige blessure kampt. In het Algemeen Dagblad gaat Jones verder in op zijn transfervrije overstap naar Feyenoord.

Vorig seizoen kwam hij nog uit voor NEC Nijmegen. "Tegen Feyenoord zeg je geen nee", zegt de 34-jarige keeper, die bij meer Nederlandse clubs op het lijstje stond. "Maar als je de kans krijgt om hier te spelen, moet je die pakken. (…) Dit is een fantastische club. Ik was zo gelukkig om dat vorig seizoen al te ervaren toen ik hier met NEC speelde. Dat ik nu aan de andere kant voor deze geweldige fans mag spelen is iets speciaals."

Jones wordt eerste doelman door het ontbreken van Vermeer - en Warner Hahn. "Het is heel onfortuinlijk voor Vermeer. Maar ik had natuurlijk interesse. Ik heb genoten van mijn tijd in Nederland en had ook andere mogelijkheden om terug te komen. Dit was echter de beste optie. Ik heb de juiste keuze gemaakt", stelt hij.

Over Dirk Kuyt, een bekende uit zijn tijd bij Liverpool, is de keeper lovend: "Mensen kunnen wel over leeftijd praten, maar hij is hij nog altijd een van de besten. Hij is een echte leider."