Begeerde Haller wacht op juiste club: Aan de andere kant kun je er niks mee

Begeerde Haller wacht op juiste club: "Aan de andere kant kun je er niks mee"

11-07-2016 10:32
2

FC Utrecht oefende afgelopen weekend tegen Spakenburg en ondanks de 3-0 zege was het duel niet echt van hoogstaand niveau. Na afloop van de wedstrijd was er één vraag die de boventoon voerde: was dit de laatste wedstrijd van Sébastien Haller voor FC Utrecht? 

De belangstelling van een groot aantal clubs stemt de Franse aanvaller tevreden. "Het is een goede zaak dat ik veel genoemd word", begint Haller in het Algemeen Dagblad. "Dat is vleiend en zegt wel wat over de interesse, maar aan de andere kant kun je er niks mee als het niet concreet is. Dus moet ik me er ook niet door laten afleiden." In zijn hoofd is Haller 'gewoon' bezig met fit geraken. "En of dat nu voor FC Utrecht of een andere club is, maakt niet uit. Ik moet gewoon fit worden voor een lang voetbalseizoen."

Voorlopig lijkt Haller bij FC Utrecht  te blijven, vermoedt trainer Erik ten Hag. "Vooralsnog is er namelijk geen concreet bod. Dus gaan we er gewoon nog vanuit dat hij blijft. Het is natuurlijk niet ideaal dat hij en ook anderen ineens weg kunnen zijn, maar de structuur staat goed bij deze club. We hebben een schaduwlijst met namen en anders is er wel een andere speler die het gat kan invullen en zich kan ontwikkelen. Een of twee spelers die vertrekken, daar ben ik niet zo bang voor. Dat kunnen we best opvangen. Ja, ook Haller."