Janssen vervloekte AZ: 'Dan denk je: man, zet er eens wat vaart achter'

Janssen vervloekte AZ: 'Dan denk je: man, zet er eens wat vaart achter'

13-07-2016 07:36
3

Een aantal keren vervloekte Vincent Janssen directeur voetbalzaken Max Huiberts van AZ, anderzijds heeft de naar Tottenham vertrokken spits ook begrip voor zijn houding tijdens de onderhandelingen met de Londenaren. De deal van Janssen kwam dinsdag na wekenlang getouwtrek rond.

"In het begin was ik teleurgesteld in de handelswijze van AZ, maar ik probeerde op het veld mijn ding te doen. Uiteindelijk kunnen alle drie de partijen – AZ, Spurs en ik – heel blij zijn met deze deal", zegt Janssen in De Telegraaf. "Tijdens de onderhandelingen denk je: man, zet er eens wat vaart achter. Maar natuurlijk begreep ik Max ook. We hebben ook veel gesproken. AZ wilde het maximale transferbedrag binnenhalen en heeft dat ook gekregen. Dat gun ik de club van harte."

De transfer van AZ naar Tottenham nam dus even wat tijd in beslag. "Natuurlijk ga je twijfelen als het zó lang duurt. Maar ik heb altijd wel vertrouwen gehouden dat mijn wens in vervulling zou gaan." Dinsdag ondertekende Janssen zijn vierjarige contract in Londen.