'NEC schrikt Club Brugge af met enorme vraagprijs: twee miljoen voor uitblinker'

'NEC schrikt Club Brugge af met enorme vraagprijs: twee miljoen voor uitblinker'

13-07-2016 08:09
6

Club Brugge is momenteel bezig met twee spelers uit de Eredivisie: Ricardo van Rhijn (Ajax) en Anthony Limbombe (NEC). Vooral laatstgenoemde wil heel graag naar de Belgische club, maar de NEC-aanvaller kost een flinke duit.

Het Nieuwsblad weet namelijk dat NEC liefst twee miljoen euro wil vragen voor de Belgische aanvaller. Dat is opmerkelijk, want Limbombe heeft nog maar één jaar contract in Nijmegen. Club Brugge ziet in Limbombe een uitstekende versterking voor op de flank, maar de vraag is of Club zo'n hoge prijs wil betalen voor iemand die waarschijnlijk niet meteen een basisplaats zal krijgen.

Limbombe zelf hoopt in ieder geval dat alles in orde komt, want hij zou bij NEC 'maar' tussen 100.000 en 200.000 euro verdienen. Bij Club zal hij niet één van de grootverdieners zijn, maar toch hangt met zijn transfer een forse loonsverhoging samen. Voor de 21-jarige Limbombe zou de transfer in ieder geval een mooie revanche in het Belgische voetbal zijn, want eerder slaagde hij niet bij Racing Genk.