Update: Go Ahead stelt speler teleur: 'Voorlopig blijft het hierbij'

Update: Go Ahead stelt speler teleur: 'Voorlopig blijft het hierbij'

17-07-2016 20:10
13

Milan Massop, verdediger van FC Eindhoven, weigert om te trainen bij zijn huidige werkgever. De 23-jarige speler heeft van zijn club daarom toestemming gekregen om woensdag en donderdag stage te lopen bij eredivisionist Go Ahead Eagles.

Volgens het Eindhovens Dagblad wil Massop een vertrek uit de lichtstad afdwingen, waardoor hij al twee weken niet op het trainingsveld van de club is verschenen. Eindhoven wil meehelpen met een vertrek van de 22-jarige linkspoot, maar verlangt wel een transfersom. Volgens de krant ziet hij geen toekomst in Eindhoven doordat de concurrentie stevig is en een plek op de bank niet uitgesloten lijkt.

De belangstelling van Go Ahead Eagles, dat afgelopen seizoen via de play-offs promoveerde naar de Eredivisie, lijkt dan ook een uitkomst te zijn voor Massop. De Deventenaren beslissen na de korte stageperiode of Massop definitief de overstap naar Overijssel maakt.

Update 17/7 16.48: Of Massop inderdaad een contract gaat verdienen in Deventer, is nog maar de vraag. "We gaan eerst beslissen of we met hem verder willen, ja of nee. Er zitten nog wat haken en ogen aan, aangezien hij nog twee jaar onder contract staat bij FC Eindhoven", laat trainer Hans de Koning zondag weten aan de Stentor. 

Update 20:10: Go Ahead Eagles gaat voorlopig niet in zee met Milan Massop. De Deventerse club laat bij monde van technisch manager Dennis Bekking weten dat het afziet van de komst van de FC Eindhoven-speler. "Voorlopig blijft het bij deze stage", meldt hij aan de Stentor.