Update: Van Geel veegt gerucht van tafel: 'Nooit enig contact geweest of gezocht'

Update: Van Geel veegt gerucht van tafel: 'Nooit enig contact geweest of gezocht'

14-07-2016 14:03
31

Rick Karsdorp wordt de laatste weken met diverse Italiaanse clubs in verband gebracht. Onder meer SSC Napoli zou zo'n zes miljoen voor de mandekker willen betalen. Karsdorp zelf weet echter niets van de belangstelling. 

Karsdorp heeft niets gehoord van de nummer twee van de Serie A, vertelt hij aan Voetbal International. Ook bij Feyenoord is de belangstelling voor de verdediger niet bekend. Eerder werd Karsdorp aan Udinese en Sassuolo gelinkt. Laatstgenoemde club had serieuze plannen met de Feyenoorder. De 21-jarige Karsdorp liet echter snel weten dat hij geen interesse had in de plannen van de Neroverdi.

Wedden

Meer odds

De club plaatste zich afgelopen seizoen voor het eerst voor de EUropa League. Sassuolo is op zoek naar een nieuwe rechtsback na het vertrek van Sime Vrsaljko naar Atlético Madrid. Karsdorp ligt nog tot 2020 vast in De Kuip. Technisch manager Martin van Geel zei eerder over de belangstelling: "Hij heeft nog een langdurig contract bij ons."

Update 14:01: Ook Martin van Geel weet niets van de Napoli-interesse in Karsdorp. De vleugelverdediger zou op de radar staan in Italië, maar volgens de technische man van Feyenoord is dat flauwekul. "Er is nooit enig contact geweest of gezocht", laat Van Geel weten aan Voetbal International.