Recordtransfer Janssen baart Perez zorgen: Het kan heel vervelend worden

Recordtransfer Janssen baart Perez zorgen: "Het kan heel vervelend worden"

14-07-2016 11:21
19

Vincent Janssen heeft zijn droomtransfer te pakken. De spits van AZ vertrok deze week voor ruim twintig miljoen euro naar Tottenham Hotspur. De vraag is echter of hij in beeld blijft bij het Nederlands elftal. 

Kenneth Perez denkt er het zijne van. "Het kan heel vervelend worden. Over een halfjaar zou hij zomaar pas drie duels in de League Cup gespeeld kunnen hebben. Dan ligt de strijd om de spitspositie bij Oranje weer helemaal open. De vergelijking met Ruud van Nistelrooij? Vergeet niet dat hij werd gehaald als eerste spits voor Manchester United. Dat is wel een verschil met Janssen", vertelt de analist op de website van FOX Sports

Collega Mario Been vult aan: "Het zou zo zonde zijn als hij net als Steven Berghuis helemaal niet aan spelen toekomt en zijn plekkie daardoor verliest. Maar ik denk dat hij deze transfer wel goed heeft doorgenomen met de bondscoach." Arnold Bruggink hoopt vooral op nog meer interlands voor Janssen. "Ik hoop het, ik denk het en ik gun het hem ook. Hij is een leuke, frisse kerel. Ik geloof in Vincent Janssen. Hij gaat ons nog een keer verbazen en het daar redden."