'Koeman, Sunderland en 'rivaal' melden zich bij FC Utrecht voor aanvaller'

'Koeman, Sunderland en 'rivaal' melden zich bij FC Utrecht voor aanvaller'

16-07-2016 10:24
4

Liefst vier Premier League-clubs hebben belangstelling voor Sébastien Haller. Engelse en Franse media melden dat dit weekeinde. De 22-jarige spits van FC Utrecht aast deze zomer op een transfer. 

Afgelopen winterstop was Haller al dichtbij een deal met Norwich City. Daar zag de topscorer uiteindelijk vanaf. Nu lonkt weer de kans om de overstap te maken naar de meest populaire competitie ter wereld. Sunderland, het Everton van Ronald Koeman, Crystal Palace en Swansea City volgen de situatie van de goalgetter op de voet. Ook het net als Norwich gedegradeerde Aston Villa wil Haller, maar de rechtspoot peinst er niet over om aan de slag te gaan op het tweede niveau. 

De vraagprijs van Haller - die in stadion Galgenwaard een contract heeft tot medio 2019 - bedraagt ongeveer zeven á negen miljoen euro.  Of Utrecht met het geïnteresseerde Swansea zaken wil doen, is nog maar de vraag overigens. De twee clubs hebben het sinds de transfer van Michel Vorm van Swansea naar Tottenham Hotspur, inmiddels twee jaar terug, met elkaar aan de stok