Ik heb twee aanbiedingen uit China gehad, maar ik richt mij op Europa

"Ik heb twee aanbiedingen uit China gehad, maar ik richt mij op Europa"

16-07-2016 20:35

Carlos Bacca wordt veelvuldig gelinkt aan een transfer, maar vooralsnog focust hij zich volledig op AC Milan. Tegelijkertijd steekt de 29-jarige Colombiaan zijn ambities niet onder stoelen of banken.

Bacca geeft aan dat Milan zijn prioriteit heeft. "Maar ik ben een ambitieuze speler, dus wil ik in de Champions League spelen en het toernooi winnen", zegt hij tegen Win Sports. "Milan speelt niet in Europa, andere clubs wel. Mijn doel op de korte termijn is om titels te pakken en belangrijk te zijn in de competitie. Als Milan hetzelfde wil bereiken als ik, blijf ik bij de club."

Naar verluidt had Bacca voor dertig miljoen euro de overstap kunnen maken naar West Ham United, maar hij zag die overgang zelf niet zitten. Ook Atlético Madrid en Arsenal zouden belangstelling hebben. "Er zijn clubs geïnteresseerd, dat klopt", geeft Bacca aan. "Ik heb een contract bij Milan en ga zeker een oplossing vinden die mij, mijn familie en Milan tevreden stemt."

"Mijn eerste keuze is Milan, mijn prioriteit is Milan, maar ik zal andere opties evalueren", vervolgt Bacca, die Sevilla in 2015 verruilde voor de Rossoneri. "Ik heb ook twee aanbiedingen uit China gehad, maar ik richt mij op Europa."