'Stekelenburg kent z'n plek: Koeman gaat voor kampioenskeeper van 25 miljoen'

'Stekelenburg kent z'n plek: Koeman gaat voor kampioenskeeper van 25 miljoen'

17-07-2016 07:28
10

Ronald Koeman gaat vol voor de komst van Leicester City-keeper Kasper Schmeichel. De Deense goalie moet bij Everton in de voetsporen treden van de vertrokken Tim Howard. Dat meldt The Daily Mail zondag. 

Enkele weken geleden legden Everton en Koeman doelman Maarten Stekelenburg vast, maar het is duidelijk dat de Nederlander gehaald is als stand-in. The Toffees azen nog op een grote naam voor onder de lat. Omdat contractbesprekingen tussen landskampioen Leicester en Schmeichel niet willen vlotten, hoopt de volksclub uit Liverpool nu toe te slaan. De international heeft een prijskaartje van ongeveer 25 miljoen euro om zijn nek hangen. 

Engelse media melden dit weekeinde dat Everton ook Steve Walsh hoopt weg te kapen bij The Foxes. De Britse scout wordt door kenners gezien als 'mastermind' achter het ongekende succes van Leicester. Hij was namelijk de man die onder meer Jamie Vardy, Riyad Mahrez en N'Golo Kante naar de club haalde. Laatstgenoemde werd zaterdag overigens voor ruim dertig miljoen euro verkocht aan Chelsea