Kashia weigert kamergenoot: 'Hij is eng en schreeuwt 's nachts uit het niets'

Kashia weigert kamergenoot: 'Hij is eng en schreeuwt 's nachts uit het niets'

17-07-2016 12:57
6

Sheran Yeini is de enige Vitesse-speler die tijdens het trainingskamp een kamer voor zichzelf heeft. Niemand wil een kamer met hem delen en daar is een bijzondere reden voor, zo laat captain Guram Kashia weten.

"Hij is eng. 's Nachts kan hij uit het niets schreeuwen", zegt Kashia in gesprek met de Gelderlander. Yeini begon vorig jaar ook te schreeuwen toen hij met Milot Rashica een kamer deelde, zo vertelde hij: "Milot werd wakker en hij werd er zo bang dat hij tot zes uur 's morgens niet meer sliep. Toen we wakker werden zei hij: 'Luister Sheran, ik kan echt niet meer met jou in één kamer slapen'."

Wedden

Meer odds

"Ik heb dit sinds ik drie jaar was en eigenlijk bijna elke dag", vervolgt Yeini. Therapie heeft niet geholpen voor de middenvelder van Israëlische komaf. Kashia: "Je moet hem even vragen hoe hij dat dan met zijn vrouw doet." Yeini: "Meestal ga ik eerst naar bed. Zij laat me eerst uitschreeuwen. Ik zou trouwens nooit een kamer met Guram delen. Hebben we al eens gedaan, maar ik hoorde hem de hele nacht zingen: Gu-ram Ka-shi-a, Gu-ram Ka-shi-a."