'Liverpool gunt Wijnaldum een nieuw jaar in de Premier League'

'Liverpool gunt Wijnaldum een nieuw jaar in de Premier League'

17-07-2016 23:33
14

Georginio Wijnaldum blijft ondanks de degradatie met Newcastle United mogelijk toch behouden voor de Premier League. Liverpool heeft naar verluidt serieuze belangstelling voor de Oranje-international.

Wijnaldum degradeerde afgelopen seizoen uit de Premier League met Newcastle United, maar kon persoonlijk toch terugkijken op een uitstekend debuutjaar in Engeland. De van PSV overgekomen middenvelder was namelijk elf keer trefzeker in competitieverband. Volgens The Telegraph is Liverpool daardoor onder de indruk geraakt van de 25-jarige speler.

Wedden

Meer odds

Manager Jürgen Klopp wil Wijnaldum graag vastleggen en hoopt dat deze week al te doen. Liverpool heeft de beste papieren voor de Nederlander, al hopen ook Tottenham Hotspur, Everton en Southampton op de handtekening van de box-to-box speler.

Newcastle zal bovendien de hoofdprijs willen vangen voor Wijnaldum, die vorig jaar voor een bedrag van twintig miljoen euro werd overgenomen van PSV. De gedegradeerde club wil daar minimaal het dubbele voor terugzien.