Update: Ancelotti valt Guardiola niet lastig en zet streep door mogelijke aankoop

Update: Ancelotti valt Guardiola niet lastig en zet streep door mogelijke aankoop

19-07-2016 14:03
8

De blessure van Arjen Robben heeft mogelijk ook consequenties voor het aankoopbeleid van zowel Bayern München als Manchester City. Leroy Sané leek op weg naar City, maar die transfersoap krijgt nu mogelijk een verrassende wending.

City en Sané zouden al akkoord zijn over een vierjarig contract, terwijl The Citizens een bedrag van 43 miljoen euro willen overmaken aan zijn club Schalke 04. Maar zin vader Samy Sané zorgde voor een wending. Hij zei zaterdag al tegenover Sky Sports: "Real Madrid en Bayern München zijn ook nog steeds in de race."

Daarmee lijkt Sané senior gelijk te krijgen. Volgens BILD is Bayern inderdaad in de race, door de blessure die Robben opliep. Aanvankelijk werd de aanvaller van Schalke als oplossing voor de lange termijn gezien. En nu als oplossing voor de korte termijn, omdat Bayern vreest voor weer een jaar met blessures van Robben.

Mogelijk is Sané wel iets te duur voor Bayern, aangezien de Duitsers eerst spraken over een deal voor ongeveer 37 miljoen euro. De Beierse topclub wilde Sané vastleggen in 2017, maar wordt waarschijnlijk gedwongen om eerder actie te ondernemen.

Update 19 juli 14.03 uur: Bayern-trainer Carlo Ancelotti laat dinsdag op een persconferentie weten dat Sané niet op het lijstje van de Duitse recordkampioen staat. "Het elftal is op alle posities goed bezet. Daarom hebben we op dit moment geen nieuwe spelers nodig", citeert VI de trainer van een persconferentie.