Update: Ajax krijgt voorkeur boven Willem II: 'Een goed aanbod gedaan'

Update: Ajax krijgt voorkeur boven Willem II: 'Een goed aanbod gedaan'

18-07-2016 17:24
7

Willem II wil graag door met proefspeler Andreas Calcan, maar de 22-jarige Roemeen zelf geeft de voorkeur aan een mogelijke transfer naar Jong Ajax. Vanaf dinsdag traint de 22-jarige buitenspeler mee in Amsterdam, meldt Voetbal International.

Willem II deed Calcan al een aanbod. "Maar financieel zat vraag en aanbod ver uit elkaar", zegt Dries Boussatta, zaakwaarnemer van Calcan, in gesprek met Voetbal International. "Ze zeiden dat ze nog nooit zo'n groot talent hadden gezien in de laatste paar jaar, maar het aanbod strookt niet met de feedback die ik kreeg van de club."

Wedden

Meer odds

De speler die mag vertrekken bij Universitatea Cluj traint daarom mee met Jong Ajax. "We bekijken deze week de andere opties. Vanaf morgen traint hij mee met Jong Ajax. Mogelijk komt daar nog iets uit, maar er is bijvoorbeeld ook een Russische ploeg die hem aan het werk wil zien en een aantal Eredivisie-clubs hebben interesse getoond."

Update 17.24 uur: Willem II ziet inderdaad geen mogelijkheid meer tot een transfer. Joris Mathijsen, de technisch manager van Willem II, heeft op de clubsite gereageerd op het nieuws over Calcan. "Tijdens zijn trainingsstage hebben we een goed beeld van Andreas gekregen. Wij vinden hem een groot talent. Daarom hebben we hem naar ons financiële vermogen een goed aanbod gedaan. Helaas bleek dit aanbod niet aan de verwachtingen van Calcan en zijn zaakwaarnemer te voldoen."