Eagles wil geen transfersom neertellen voor proefspeler: 'Voorlopig afgehaakt'

Eagles wil geen transfersom neertellen voor proefspeler: 'Voorlopig afgehaakt'

18-07-2016 17:13
2

Milan Massop heeft een stage afgewerkt bij Go Ahead Eagles. De verdediger van FC Eindhoven weigerde nog langer te trainen bij FC Eindhoven en kreeg toestemming om een proefperiode af te werken, maar wordt niet vastgelegd door de promovendus.

Eagles wil het tot 2018 lopende contract van Massop, die wel indruk maakte tijdens de periode, niet afkopen. "Het is nog steeds een optie, maar voorlopig is die club afgehaakt", stelt zaakwaarnemer Robert Postma in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "We hebben goed overleg met FC Eindhoven. Er moet een oplossing komen en die verwacht ik ook al deze week."

"Ik begrijp de houding van de club ook, Milan heeft nog een contract en dat hebben we te respecteren", benadrukt Postma. Massop is een linksbenige verdediger, die zowel centraal als op de linksbackpositie uit de voeten kan. Eindhoven wil Massop liever niet naar een concurrent in de Jupiler League zien vertrekken, terwijl de verdediger wel graag in Nederland wil blijven. Zodoende blijft de Eredivisie de enige optie.