Lyrische Van der Vaart blikt terug op topjaar: Aanvallen, aanvallen, aanvallen

Lyrische Van der Vaart blikt terug op topjaar: "Aanvallen, aanvallen, aanvallen"

18-07-2016 20:44
11

Rafael van der Vaart denkt met weemoed terug aan zijn twee seizoenen in dienst van Tottenham Hotspur. De 33-jarige middenvelder, tegenwoordig speler van Real Betis, was tussen 2010 en 2012 actief op White Hart Lane. 

Tijdens zijn eerste seizoen in Londen kwam Spurs uit in de Champions League. Van der Vaart genoot volop van de Europese duels met zijn toenmalige club, vertelt hij op de website van Tottenham. "Ik ben nu 33 en ik heb dus nog even, maar ik vertel iedereen altijd over die periode bij Tottenham. Die geweldige wedstrijden in de Champions League... Dat was echt speciaal."

"Het was voor de club de allereerste keer in de Champions League, maar het enige wat we deden was aanvallen, aanvallen, aanvallen. We wonnen thuis van Internazionale, op dat moment de bekerhouder. AC Milan klopten we in de achtste finale en daarna ging het helaas mis tegen Real Madrid. Dat seizoen eindigden we in de Premier League op de vijfde plaats. Ik denk dat het mijn beste jaar ooit was", besluit de routinier.