Update: 'Liverpool-transfer voor Wijnaldum toch nog steeds ver weg'

Update: 'Liverpool-transfer voor Wijnaldum toch nog steeds ver weg'

19-07-2016 17:06
11

Tottenham Hotspur is niet langer geïnteresseerd in Georginio Wijnaldum, zo meldt de Mirror. De nieuwe club van Vincent Janssen zou het prijskaartje van meer dan dertig miljoen euro voor Wijnaldum te hoog vinden.

Newcastle United wil zeker twaalf miljoen euro winst maken op de middenvelder die een jaar geleden overkwam van PSV. Liverpool is de meest serieuze kandidaat om Wijnaldum na de degradatie met Newcastle terug naar de Premier League te halen en is bereid om aan de vraagprijs te voldoen. Tottenham ondanks de eerdere interesse echter niet meer.

Manager Mauricio Pochettino is nog altijd een groot fan van de Oranje-international, maar vindt de vraagprijs van Wijnaldum te hoog voor een speler die een jaar geleden nog twintig miljoen euro kostte. Ondertussen lijkt de 25-jarige middenvelder op weg naar Liverpool, dat hem deze week al wil keuren.

Update 17.06: Georginio Wijnaldum vertrekt zo goed als zeker bij Newcastle United, terwijl Liverpool de meest waarschijnlijke bestemming is. De belangstelling is echter nog niet van de grond gekomen. Op dit moment is er volgens The Chronicle nog geen enkel bod op Wijnaldum binnengekomen bij Newcastle.

Lees ook: Zo gaat Liverpool er met Wijnaldum uitzien