In Eredivisie gewilde spits clasht met De Graafschap: Veel te hoge transfersom

In Eredivisie gewilde spits clasht met De Graafschap: "Veel te hoge transfersom"

19-07-2016 09:58
43

De Graafschap laat Vincent Vermeij niet zonder slag of stoot gaan en dat levert irritaties op bij de spits. Volgens het management van de door Heracles Almelo begeerde aanvaller stellen de Doetinchemmers zich onredelijk op.

Overigens zijn naast Heracles meer clubs geïnteresseerd in Vermeij. "Er is concrete interesse van verschillende clubs uit Nederland", zegt zaakwaarnemer Armand Doorn tegen Voetbal International. "Maar op dit moment houdt De Graafschap een transfer tegen door een veel te hoge transfersom te vragen."

"Hoewel Vincent veel doelpunten heeft gemaakt, zijn er ook periodes geweest dat het vertrouwen van de technische staf in hem erg laag was. Juist daarom hoop je op medewerking van de club, op het moment dat er interesse van mooie clubs is", aldus de spelersmakelaar.

De Graafschap blijft echter bij het standpunt dat de spits, goed voor negen Eredivisie-goals afgelopen seizoen, een hoge waarde vertegenwoordigt voor de club. "Wij willen liever niemand meer kwijt", zegt manager voetbalzaken Peter Hofstede. "Als iemand Vincent serieus wil hebben mogen ze zich bij ons melden, en dan is het aan die club om te bepalen of ze de transfersom willen betalen. Maar ik neem toch aan dat iedereen zal begrijpen dat wij hem niet zomaar laten gaan."