Büttner zet geen streep door Turkije: 'Ook vrees voor iets naars bij Vierdaagse'

19 juli 2016 om 10:58

De onrust in Turkije na de mislukte staatsgreep van afgelopen weekend gaat geen invloed hebben op de transferkeuze van Alexander Büttner. Besiktas is het meest concreet voor de linksback, maar ook Galatasaray is geïnteresseerd.

Büttner laat zich niet afschrikken door de recente ontwikkelingen in Turkije. "Er is overal dreiging, het kan overal misgaan. Wij vinden het te voorbarig om een club om die reden maar meteen af te wijzen", zegt zaakwaarnemer Aleksandar Bursac tegen Voetbal International. "We gaan eerst eens kijken naar de aanbieding, als die er is. In Turkije is altijd wat meer onrust dan in Nederland, maar er is ook vrees voor iets naars bij de Vierdaagse van Nijmegen."

Volgens Bursac is Besiktas het meest concreet en wordt Büttner, die mag vertrekken bij Dinamo Moskou, ook door Galatasaray gevolgd. "Er is nu veel meer belangstelling dan in januari. Spelers onderschatten het belang van speeltijd wel eens. Zelfs internationals die lange tijd niet gespeeld hebben komen lastig aan een club. Wat betreft Büttner verwacht ik deze week meer duidelijkheid", aldus Bursac.