Dit was de ochtend: Vermeij niet zomaar weg, Van Persie terug naar Engeland

Dit was de ochtend: Vermeij niet zomaar weg, Van Persie terug naar Engeland

19-07-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Graafschap laat Vermeij niet zomaar vertrekken
De Graafschap laat Vincent Vermeij niet zonder slag of stoot gaan en dat levert irritaties op bij de spits. Volgens het management van de door Heracles Almelo begeerde aanvaller stellen de Doetinchemmers zich onredelijk op. (Voetbal International)

Wedden

Meer odds

Pogba nadrukkelijk in verband gebracht met United
Het is weer Paul Pogba-dag in de buitenlandse media. De middenvelder wordt al maanden in verband gebracht met een transfer naar Manchester United en de signalen vanuit diverse landen zijn nu dat de Juventus-man daadwerkelijk op weg lijkt naar Old Trafford. (La Gazzetta dello Sport)

'Te Vrede al na één seizoen weg bij Heerenveen'
SC Heerenveen en Mitchell te Vrede nemen mogelijk na een jaar weer afscheid van elkaar. De 24-jarige Te Vrede kwam vorige zomer over van Feyenoord, maar maakte in Friesland geen indruk. De spits is in onderhandeling met een club uit Rusland. (De Telegraaf)

'Vierde club mengt zich in strijd Van Persie'
Stoke City heeft zich in de strijd om de handtekening van Robin van Persie gemengd. Stoke, waar ook zijn maatje Ibrahim Afellay speelt, is daarmee alweer de vierde club die geïnteresseerd is om de Fenerbahçe-spits terug naar de Premier League te halen. (The Daily Mail)

'Spurs haakt af voor Wijnaldum'
Tottenham Hotspur is niet langer geïnteresseerd in Georginio Wijnaldum. De nieuwe club van Vincent Janssen zou het prijskaartje van meer dan dertig miljoen euro voor Wijnaldum te hoog vinden, waardoor de weg naar de concurrent open ligt. (The Daily Mirror)