Update: ADO Den Haag maakt komst van nieuwe doelman officieel

Update: ADO Den Haag maakt komst van nieuwe doelman officieel

21-07-2016 13:41
9

ADO Den Haag blijft naarstig zoeken naar een nieuwe doelman. Martin Hansen, die deze zomer naar het Duitse Ingolstadt vertrok, wordt mogelijk opgevolgd door een Litouwer.

ADO is in de zoektocht naar een nieuwe doelman namelijk terechtgekomen bij Ernestas Setkus, schrijft Voetbal International dinsdag. De Litouwer is gratis en voor niets op te pikken, nu zijn eenjarige contract bij Sivasspor uit Turkije is afgelopen.

Wedden

Meer odds

Setkus kwam eerder uit voor de Litouwse clubs Tauras Taurage, Zalgiris Vilius, de Cyrpiotische ploegen Olympiakos Nikosia en Nea Salamina Famagusta, het Bulgaarse Botev Plovdiv, het Wit-Russische FK Gomel en het Griekse AOK Kerkyra. Bij Sivasspor stond hij afgelopen seizoen 32 keer onder de lat.

ADO wordt mogelijk de volgende club van de geroutineerde voetbalnomade. ADO beschikt over weinig financiële middelen en kan zich geen misstap veroorloven op de transfermarkt. Volgens VI neemt de club daarom alle tijd om naar de beste en financieel meest haalbare kandidaat op zoek te gaan. Setkus past mogelijk in dat plaatje.

Update 21/7 10.13: ADO Den Haag lijkt beet te hebben in de zoektocht naar een nieuwe doelman. De Litouwse doelman Ernestas Setkus tekent naar verwachting donderdag officieel een contract, meldt Voetbal International. Setkus is in Den Haag de opvolger van Martin Hansen.

Update 21/7 13.41: De kogel is door de kerk: Ernestas Setkus is de nieuwe doelman van ADO Den Haag. De 31-jarige international van Litouwen (acht interlands) tekent voor twee seizoenen. Setkus gaat in Den Haag de concurrentiestrijd aan met Robert Zwinkels.