Ajax-vertrek mogelijk tóch aanstaande: 'Met grote clubs gesproken'

Ajax-vertrek mogelijk tóch aanstaande: 'Met grote clubs gesproken'

19-07-2016 21:22
52

Arek Milik en Ajax hebben afgesproken dat de Poolse spits deze zomer geen transfer maakt, maar zaakwaarnemer David Pantak houdt een slag om de arm. De belangenbehartiger van Milik gaat er vanuit dat de spits in Amsterdam blijft, maar denkt dat er bij een goed bod toch wat kan gebeuren.

"De situatie is duidelijk. Hij staat op dit moment nog onder contract bij Ajax", opent Pantak tegen Fantagazzetta. "Ik heb een aantal berichten gehad van buitenlandse topclubs, dat is normaal gezien Arek zijn enorme potentie." Napoli zou de beste papieren hebben voor Milik. Klopt dat? "Ja, maar niet alleen Napoli. Ik heb ook met andere grote clubs gesproken. Ajax is in ieder geval niet van plan hem nu nog te verkopen."

Pantak sluit niet uit dat het alsnog kan gaan stormen in Amsterdam. "Er is een aantal grote clubs dat hem wil hebben. In de voetbalwereld is niets zeker, maar ik ga er vanuit dat hij gewoon bij Ajax blijft." Napoli zou een bedrag van rond de twintig miljoen euro hebben geboden op de Pool. Volgens Pantak moet de club met meer geld over de brug komen. "Ajax heeft haar beslissing al genomen, voor minder dan twintig miljoen gaan ze niet van gedachten veranderen."