Leicester slaat grote slag en komt met contractnieuws: 'Geweldig gevoel'

Leicester slaat grote slag en komt met contractnieuws: 'Geweldig gevoel'

19-07-2016 21:31
1

Leicester City heeft een grote slag geslagen door Wes Morgan voor drie extra jaren vast te leggen. De Engelse landskampioen bindt daarmee hun 32-jarige aanvoerder tot 2019. Morgan speelt sinds begin 2012 voor The Foxes.

"Om me langer aan Leicester te binden is een geweldig gevoel", laat Morgan op de clubsite van Leicester weten. "Iedereen weet wat ik ervoor voel om voor deze club en met mijn ploeggenoten te spelen. Ik ben trots dat ik dit shirt langer mag dragen."

Morgan koestert de unieke landstitel met Leicester. "Dat moment zal ik niet snel meer vergeten. Ik moet het nog steeds laten bezinken. Nu moeten we er alles aan doen om het te verdedigen en laten zien wat we waard zijn in de Champions League."

Ook manager Claudio Ranieri is in zijn nopjes. "Wes is een leider en een krijger. Ik ben ontzettend blij dat hij langer bij Leicester blijft", aldus de Italiaanse succescoach, die maar wat blij is dat hij aan het roer staat bij de landskampioen. "Het is geweldig om hier onderdeel van te zijn. Het afgelopen jaar was zo speciaal en Wes was zo goed. Nu bereiden we ons voor op een nieuw seizoen waarin we hem nodig hebben."