'Tottenham blaast interesse in Wijnaldum definitief af om twee redenen'

'Tottenham blaast interesse in Wijnaldum definitief af om twee redenen'

20-07-2016 17:40
6

Tottenham Hotspur is niet langer geïnteresseerd in de komst van Georginio Wijnaldum. Dat meldt Sky Sports woensdag. De club speelde al langer met het idee om de interesse af te blazen vanwege de hoge vraagprijs van Newcastle United.

Manager Mauricio Pochettino maakte eerder deze transferperiode intern bekend dat hij Wijnaldum naar White Hart Lane wilde halen, maar heeft nu ook eigenhandig de stekker uit de belangstelling getrokken. De Argentijn vindt de Oranje-middenvelder te duur. Newcastle United wil meer dan dertig miljoen euro vangen voor de oud-PSV'er.

Een andere reden voor Pochettino om toch geen werk te gaan maken van de komst van Wijnaldum is het feit dat hij al 25 jaar is. De manager geeft de voorkeur aan jongere spelers. Wijnaldum staat nog wel in de belangstelling van Liverpool en Everton, met Liverpool als belangrijkste gegadigde. Tottenham is op zijn beurt dicht bij de komst van Olympique Marseille-aanvaller Georges Kevin N'Koudou (21) en vervolgt daarnaast de zoektocht naar een nieuwe aanvallende middenvelder.