Update: Feyenoord kent tóch geen keepersprobleem voor duel met PSV

Update: Feyenoord kent tóch geen keepersprobleem voor duel met PSV

21-07-2016 15:27
19

Feyenoord heeft mogelijk opnieuw een keepersprobleem. Brad Jones, de doelman die transfervrij naar Rotterdam kwam als vervanger van de geblesseerde Kenneth Vermeer, lijkt geblesseerd.

De consternatie was groot in Rotterdam en contreien, nadat donderdagmiddag volgens Voetbal International bleek dat Jones met een blessure kampt. Die zou hij niet hebben opgelopen tijdens de ochtendtraining, want de Australische doelman was helemaal niet aanwezig.

Over de ernst van de mogelijke blessure is weinig bekend, maar de eerste berichten zijn dat het meevalt. Het zou gaan om een lichte spierblessure. Jones mist daardoor wel de afsluitende oefenwedstrijd op zaterdag, thuis tegen Valencia. Volgende week zondag staat het duel om de Johan Cruijff Schaal met PSV op de rol.

Jones werd onlangs aangetrokken door Feyenoord om het keepersprobleem op te lossen, nu trainer Giovanni van Bronckhorst de komende maanden niet kan beschikken over Vermeer en Warner Hahn. Hij heeft Pär Hansson eventueel nog achter de hand.

Update 15.20: Feyenoord-fans hoeven zich geen zorgen te maken over de blessure van Jones. De goalie trainde donderdag wel, maar niet op het veld. Dat meldt RTV Rijnmond. Omdat hij last heeft van zijn bovenbeen trainde hij binnen. Het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV komt waarschijnlijk niet in gevaar voor de sluitpost.