'Weigering uit Londen levert verrassende Lukaku-kanshebber uit Spanje op'

'Weigering uit Londen levert verrassende Lukaku-kanshebber uit Spanje op'

21-07-2016 15:42
2

Atlético Madrid heeft de jacht op een nieuwe spits geopend. De Spanjaarden werden de voorbije weken aan een tranfer van Diego Costa gelinkt, maar de Chelsea-spits mag niet vertrekken uit Londen. Als alternatief denkt Atléti nu onder meer aan Romelu Lukaku.

Costa is nog steeds prioriteit nummer één in de Spaanse hoofdstad, maar Chelsea-coach Antonio Conte wil zijn aanvaller aan boord houden. Atlético moet daarom van doelwit veranderen. Naast andere namen als Gonzalo Higuaín, Pierre Emerick Aubameyang en Alvaro Morata denken de Madrilenen ook aan Lukaku, weet Marca. Eerder kwam overigens het bericht naar buiten dat ook Divock Origi op het lijstje van de Madrilenen staat.

Lukaku maakte vorig seizoen een uitstekende indruk bij Everton, met 25 doelpunten in 46 officiële duels. De Spaanse nummer drie van afgelopen jaar heeft tot op heden nog geen contact opgenomen met de club uit Liverpool. Met de entourage van de Rode Duivel heeft Atlético daarentegen wel gesprekken over een transfer gevoerd.