Barcelona onthult ware Pogba-verhaal: 'We hadden interesse, tot dat moment'

Barcelona onthult ware Pogba-verhaal: 'We hadden interesse, tot dat moment'

21-07-2016 15:59
9

FC Barcelona was geïnteresseerd in Paul Pogba, maar haakte af bij het horen van de immense vraagprijs van Juventus. De Franse middenvelder moet in ieder geval meer dan 100 miljoen euro kosten. Manchester United wil naar verluidt 120 miljoen euro neertellen.

Barça onthult nu dat 'het geïnteresseerd was, maar toen de vraagprijs een bepaald niveau bereikte, het erg lastig werd.' Dat zei Ariedo Braida, technisch directeur van Barcelona, tegenover Canale 21. "Het is duidelijk dat als je over sommen van meer dan honderd miljoen praat, je daar goed over moet nadenken.

"Het komt eigenlijk door de televisierechten, die veel geld hebben opgeleverd, maar ook de logica in de transfermarkt compleet hebben veranderd. Duidelijk is ook dat alle spelers tot op zekere hoogte overschat zijn", vervolgt Braida zijn openhartige verhaal.

"Het is lastig om op een bepaald niveau mee te blijven doen, omdat je niet alleen moet dealen met de transfersom, maar ook met het salaris van de speler. Natuurlijk kan dat gedurende vijf jaar flink in de miljoenen lopen."