Engelse krant ziet door Wijnaldum ineens een Van Ginkel-kaper voor PSV

Engelse krant ziet door Wijnaldum ineens een Van Ginkel-kaper voor PSV

22-07-2016 08:43
25

Newcastle United verliest Georginio Wijnaldum aan Liverpool en moet dan ook op zoek naar een nieuwe middenvelder. The Magpies krijgen daarbij hulp van krant The Chronicle, dat zes interessante opties opsomt.

Het vertrek van Wijnaldum heeft mogelijk consequenties voor PSV, aangezien Marco van Ginkel als één van de potentiële vervangers wordt genoemd. 'Newcastle hield echt van de Oranje-international toen hij nog bij Vitesse speelde, maar werd afgetroefd door Chelsea. Newcastle bood hem toen al een beter perspectief op speeltijd.' Bij Chelsea lijkt de middenvelder niet in de plannen voor te komen.

'Van Ginkel was vorig seizoen op huurbasis actief bij Stoke City en PSV. Bij PSV scoorde hij de nodige keren, waardoor de club de titel pakte. Staat wellicht open voor een nieuwe huurperiode of een permanente transfer in deze zomer', verwacht de regionale krant. Niet alleen Van Ginkel, maar ook Teddy Bishop (Ipswich Town), Will Hughes (Derby County), Che Adams (Sheffield United), Alex Pritchard en Ryan Mason (beiden Tottenham Hotspur) staan op de lijst.