Dit was de ochtend: Newcastle denkt aan Nederlander, Mourinho wil verlengen

Dit was de ochtend: Newcastle denkt aan Nederlander, Mourinho wil verlengen

22-07-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

'Martins Indi staat voor vertrek'
De 24-jarige Bruno Martins Indi komt nauwelijks aan spelen toe bij FC Porto. De club wacht nu op een goed aanbod voor de voormalig speler van Feyenoord, waardoor een transfer lonkt voor de verdediger. (Record)

'Van Persie solliciteert bij Barcelona'
Robin van Persie heeft zichzelf aangeboden bij FC Barcelona. De aanvaller van Fenerbahçe wordt met tal van clubs in verband gebracht, waaronder veel clubs uit de Premier League, maar Barcelona nu dus ook. (Sport)

'Vertrek Wijnaldum opent deuren voor Nederlandse middenvelder'
Newcastle United verliest Georginio Wijnaldum aan Liverpool en moet dan ook op zoek naar een nieuwe middenvelder. The Magpies hebben een zes opties, waaronder een Nederlandse middenvelder. (The Chronicle)

Raiola geeft 'geen flikker' om transfersommen
Mino Raiola heeft het niet gemunt op de tientallen miljoenen aan commissie voor spelers waarvoor hij een transfer regelt. "Ik geef geen flikker om transfersommen", zegt de zaakwaarnemer van onder meer Paul Pogba, waar hij mogelijk flink aan kan verdienen. (Corriere Dello Sport)

Mourinho helemaal in zijn nopjes bij United
José Mourinho heeft het zó naar zijn zin bij Manchester United dat hij nu al een contractverlenging overweegt. Dat laat de Portugese trainer doorschemeren tijdens de China-tour van zijn ploeg. (The Times)