Payet baalt van prijzige Pogba-deal: 'Daar kunnen wij weinig aan veranderen'

Payet baalt van prijzige Pogba-deal: 'Daar kunnen wij weinig aan veranderen'

22-07-2016 16:57
10

Paul Pogba staat voor een recordtransfer. Volgens diverse media verkast de middenvelder voor 120 miljoen euro naar Manchester United. Dimitri Payet twijfelt of Pogba - en welke andere willekeurige speler - zo'n bedrag wel waard is.

"Ik weet alleen dat Pogba een zeer goede speler is", zo begint Payet tegenover het Franse RTL. "Hele goede spelers vallen op bij dit soort clubs, dus een miljoenentransfer is zeker mogelijk. Het probleem is dat goede spelers vandaag de dag heel duur zijn. Helaas werkt de markt zo. Wij kunnen daar als spelers weinig aan veranderen", zo vertelt Payet. "Ik kan niet vertellen of Pogba zo'n bedrag waard is."

Of het daadwerkelijk tot een transfer komt, is volgens Payet afwachten. "Als je niet naar de transfersom kijkt, dan is het natuurlijk een hele goede versterking voor Manchester United. Ik ben er ook zeker van dat Paul de club kan helpen, dat ze met hem prijzen kunnen winnen." Pogba speelde in het verleden ook al voor Manchester United, maar enkele jaren terug werd hij weggestuurd.